Dosye:Visual editing mobile switch wikitext.png

Taman aydınnık(898 × 749 piksel, fayl ölçüsü: 198 KB, MIME tipi: image/png)


Wikimedia Commons logo Bu dosya Wikimedia Commons'da kullanılıyor . Dosyanın açıklaması aşağıdadır.
Commons serbest telifli medyaların bulundurulduğu bir medya havuzudur. Yardım edebilirsiniz.

Özet

Açıklama
English: Screenshot of mobile view, showing how to switch between the wikitext and visual editing modes. Page content from mw:Help:Sample page, which is licensed CC-0.
Tarih
Kaynak Screenshot
Yazar Authors of mw:Extension:MobileFrontend and mw:VisualEditor
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Bu, Wikimedia Vakfı projesinin bir web sayfasının ekran görüntüsüdür. Wikimedia projeleri metni (Vikihaber hariç[1] ve Vikiveri'nin bölümleri [2]) Creative Commons Atıf Paylaşımı-Benzer 3.0 lisansı kapsamında lisanslanmıştır ve ayrıca GNU Özgür Belgeleme Lisansı (Sürüm 1.2, 1.3 veya Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayınlanan herhangi bir sonraki sürüm; Değişmez Bölümleri olmayan, Ön Kapak Metinleri olmayan ve Arka Kapak Metinleri olmayan) ve kullanım şartlarına tabidir. MediaWiki yazılımının kendisi GNU Genel Kamu Lisansı altında lisanslanmıştır.

Bu görüntüdeki diğer ortamlar başka koşullara tabi olabilir. Wikimedia Vakfı'nın Logolar (bu ekran görüntüsünde görünüyorlarsa) ve ticari marka politikası Wikimedia ticari markalarıdır.

Lisanslarla ilgili not: Lütfen GPL'nin yazılım ve türevleri için olduğunu ve GFDL'nin metin dokümantasyonları veya diğer metin formları ve bunların türevleri için olduğunu unutmayın. Bu, Vikipedi'nin arayüz tasarımının ve MediaWiki yazılımının diğer tüm bölümlerinin GPL altında lisanslandığı, ancak gerçek Vikipedi içeriğinin GFDL altında lisanslandığı anlamına gelir.

Bu nedenle, bu ekran görüntüsünün bölümleri iki ayrı lisans altında lisanslanabilir. GPL ve GFDL aynı lisans değildir; yalnızca lisansların yaratıcısı Özgür Yazılım Vakfı aracılığıyla bağlanırlar.

  1. Vikihaber Creative Commons Atıf 2.5 Genel lisansını veya "CC-BY 2.5" kullanmaktadır.
  2. Vikiveri'nin ana alanı ve özellik ad alanı Creative Commons Kamusal Alanlara Adanmışlık veya "CC0". Diğer tüm ad alanlarında Creative Commons Atıf Paylaşım-Benzer 3.0 lisansı.
w:tr:Creative Commons
atıf benzer paylaşım
Bu dosya, Creative Commons Atıf-Benzer Paylaşım 4.0 Uluslararası lisansı ile lisanslanmıştır.
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
  • benzer paylaşım – Maddeyi yeniden karıştırır, dönüştürür veya inşa ederseniz, katkılarınızı orijinal olarak aynı veya uyumlu lisans altında dağıtmanız gerekir.
GNU head Bu belgenin GNU Özgür Belgeleme Lisansı, Sürüm 1.2 veya Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayımlanan sonraki herhangi bir sürüm şartları altında bu belgenin kopyalanması, dağıtılması ve/veya değiştirilmesi için izin verilmiştir;

Değişmeyen Bölümler, Ön Kapak Metinleri ve Arka Kapak Metinleri yoktur. Lisansın bir kopyası GNU Özgür Belgeleme Lisansı sayfasında yer almaktadır.

Diğer sürümler Portuguese: Visual Editor on mobile pt-br.png

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen Türkçe

kuruluşu Türkçe

22 Canavar ay 2018

ortam türü Türkçe

image/png

0d36319600a650c818138ebe2b2d7ce8ce4139e0

tespit yöntemi Türkçe: SHA-1 Türkçe

dosya boyutu Türkçe

203.259 Bayt

boyu Türkçe

749 piksel

genişliği Türkçe

898 piksel

Fayl istoriyası

Fayl istoriyasın görmää deyni Gün/Zaman bölümündeki dataları tıklayınız.

Gün/ZamanKüçük resimMasştablarKullanıcıKommentariya
Şindiki00.00, 23 Canavar ay 201800.00, 23 Canavar ay 2018 versiyası için küçültülmüş halı898 × 749 (198 KB)WhatamIdoing{{information |Description={{en|1=Screenshot of mobile view, showing how to switch between the wikitext and visual editing modes. Page content from mw:Help:Sample page, which is licensed CC-0.}} |Source=Screenshot |Date=2018-10-22 |Author=Authors of mw:Extension:MobileFrontend and mw:VisualEditor |Permission={{Wikimedia-screenshot|logo=no}} }} Category:Wikipedia mobile screenshots Category:VisualEditor

Bu fayla page links baalantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Pätret detalları