please you can delete all the Turkish language pages. These pages Turkish language.

Okay. Do you speak Gagauz? If so, you should consider translating them. If not, I'll just delete them. PiRSquared17 (mesaj) 19:16, 5 Orak ay 2013 (EEST)
By the way, I have deleted some in Turkish before. PiRSquared17 (mesaj) 19:17, 5 Orak ay 2013 (EEST)

Delete all of the pages you are Turkish landuage. Gagauz language Wikipedia should be.

Please see Special:RecentChanges - did I delete the right ones? PiRSquared17 (mesaj) 19:51, 5 Orak ay 2013 (EEST)

thank you very much diiştir

you are right to delete There are lots of pages, but they also need to delete Turkish vikipedisi the Gagauz language Wikipedia - Turkish language Wikipedia is not

I deleted some more Turkish. Any more? PiRSquared17 (mesaj) 22:13, 5 Orak ay 2013 (EEST)

Gagauzça ve Türkçe diiştir

Selam, ben Türkiyeli'yim. Türkiyeli'yim dedim çünkü Gagauzlar da Türk. Aramızda ayrımcılık olmasını istemiyorum yani. Ben Gagauzların dilini öğrendiğimde çok rahat anlayabiliyordum. Bundan dolayı da onlarla aramızdaki bağı geliştirmeliyiz diye düşündüm. Ben Gagauzlara sıcakkanlı bakarken onların bizlere düşmanmışız gibi baktıklarını öğrendim. Oysa bu doğru değil. Gagauzlarla bizler biriz. Gagauzlar bizden korkmasınlar. Bizim dilimiz, kültürümüz, boyumuz bir. Bizler asıl Rusça, İngilizce, Yunanca, Fransızca gibi Türk dili olmayan sözleri dilimize yerleşmesine izin vermemeliyiz. Gagauzlar, bizlerle daha da bağlarını geliştirirlerse kimliklerini yitirmezler aksine daha da çok gelişir. Benim dileğim Türk dillerinin (dilimizin) yabancı kökenli sözcüklerden korunması. Bundan dolayı da Türk dilleri dışındaki tüm yabancı sözcüklerin dilimize girip bizleri ve dilimizi yok etmesine izin vermemeliyiz. Türkçe ve Gagauzça ile öteki tüm Türk dillerini korumalıyız. Bizler temmuz yerine orak ay diyebiliriz. Çünkü bu söz yalnızca Gagauzça değil bizim de sözümüzdür demek. Ama Gagauzlar böyle düşünmüyor ne yazıkki. Yani Türkçe'nin kendi dillerini yok edeceklerini düşünüyor ancak bu doğru değil başta da dediğim gibi. Sizden de ricam bizlere karşı kötümser yaklaşmayın lütfen.

Turkish and Gagauz people are like brothers, and you (Gagauz people) should not act like that we are your enemies. We must live like brothers. We must protect Turkish and Gagauz language. Etc.--Rapsar (mesaj) 10:19, 8 Orak ay 2013 (EEST)
Hi, I don't speak any Turkic language, sorry. I'm just deleting these pages in Turkish because this is the Gagauz Wikipedia. You are welcome (and encouraged) to contribute content in Turkish to tr.wikipedia.org. I know that the languages are closely related, but we don't need to duplicate content that already exists on tr.wikipedia by posting it here. Many of the pages that were deleted were just old versions of Turkish Wikipedia articles. Sorry if you disagree with the deletion. I can give you the content, if you want. (clarification: I don't speak Turkish or Gagauz. I am just a global sysop) PiRSquared17 (mesaj) 01:56, 9 Orak ay 2013 (EEST)